Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، جواد مفیدی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد گفت: فروشندگان نسبت به نامتعارف بودن مدل مانتو‌های جلوباز در بازار وقوف دارند، اما طرح‌های متعارف از این لباس آنقدر کم است که نمی‌توان به‌راحتی جایگزینی برای مانتو‌های جلوباز پیدا کرد.

او افزود: فروشنده تنها یک واسطه بین تولیدی و مصرف کننده است و آنچه را در قالب وضعیت امروز در بازار باشد، می‌فروشد، به نظر می‌رسد در مورد مانتو‌های جلوباز نقیصه‌ای در بخش طراحی وجود دارد و طراحان مد و لباس باید در این زمینه بیشتر فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد ادامه داد: با این حال اتحادیه فروشندگان پوشاک برحسب وظیفه قانونی خود و طبق ماده ۲۸ قانون نظام صنفی با فروشندگان پوشاک‌های با طرح‌های خارج از عرف برخورد کرده و مانع از فروش آن‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید

ردپای پوشش برتر اسلامی در نقوش برجسته کهن ایرانی


مفیدی بیان کرد: برخلاف مانتو‌های جلوباز، در حوزه پوشاک مردانه و پسرانه طرح‌های متنوع و مناسب زیادی در بازار وجود دارد که فروش لباس‌های غیرمتعارف در کنار آن‌ها به هیچ وجه توجیه پیدا نمی‌کند و شاید عده‌ای آگاهانه یا ناآگاهانه درصدد ایجاد ناهنجاری در این بخش برآمده اند و این گونه لباس‌ها را که دارای نماد‌های فرقه‌های مختلف هستند، می‌فروشند که بقینا با آنان برخورد قانونی می‌شود.

او در مورد علت کم بودن لباس‌های متعارف در شهر زیارتی مشهد، تصریح کرد: ۸۵ درصد از لباس‌هایی که در بازار مشهد به فروش می‌رسد تولید این شهر و حتی استان خراسان رضوی نیست و اغلب تولید تهران است، لذا فروشندگان فقط تلاش می‌کنند اجناس به روز را عرضه کنند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد، تعداد فروشگاه‌های زیرپله‌ای تولیدکننده لباس‌های نامتعارف در مشهد را بسیار معدود دانست و تاکید کرد: ۱۱ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در این شهر وجود دارد و جواز کسب ۲ هزار واحد صنفی دیگر نیز در دست اقدام است، از ابتدای تیرماه تاکنون نیز به ۶۵ مورد تخلف در خصوص عرضه لباس‌های نامتعارف رسیدگی شده است.

طاهره دانشور مسئول دبیرخانه کارگروه مد و لباس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این باره گفت: قانونی با عنوان "ساماندهی مد و لباس" وجود دارد که در این راستا کارگروه ساماندهی مد و لباس با عضویت دستگاه‌های اجرایی مختلف تشکیل شده که مسئولیت دبیرخانه این کارگروه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارات تابعه آن در استان‌ها است.

او افزود: در نشست‌های کارگروه ساماندهی مد و لباس در خراسان رضوی از همه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی عضو این کارگروه دعوت به عمل می‌آید تا در این زمینه اثرگذار بوده و تکالیف قانونی خود را انجام دهند که دغدغه همه این اعضا نیز پوشش‌های نامتعارف است و تلاش می‌کنند طبق قانون وضعیت مد و لباس را سامان ببخشند.

مسئول دبیرخانه کارگروه مد و لباس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: کارگروه ساماندهی مد و لباس همچنین سعی در شناسایی و جذب طراحانی دغدغه‌مند دارد که طرح‌های مناسبی را متناسب با حوزه عفاف و حجاب عرضه کنند، طراحانی که هنر ایرانی- اسلامی و هویت ملی را احصا کرده و با الگو‌های بیگانه و متضاد فرهنگ ما، مقابله نمایند.

دانشور بیان کرد: تاکنون ۳۵۰ طراح مد و لباس در خراسان رضوی شناسایی شده است که تلاش شده است این افراد در قالب انجمنی سازماندهی شوند تا بتوان فعالیت‌هایی در جهت ساماندهی مد و لباس انجام داد.

او تصریح کرد: در ایام کرونا، جشنواره و نمایشگاه‌های مختلفی در حوزه مد و لباس برگزار شد و تعداد قابل توجهی از طراحان در این رویداد‌ها شرکت کردند، در نظر است در صورت ریشه کن شدن کرونا، جشنواره مد و لباس فجر در استان برگزار شود.

 

منبع؛ ایرنا

انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مانتوهای نامتعارف بازارهای مشهد ساماندهی مد و لباس مانتو های جلوباز فروشندگان پوشاک خراسان رضوی لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد

ایسنا/گیلان رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت با بیان اینکه ظرفیت سامانکده سگ‌های بلاصاحب شهرداری کامل شده، گفت: چالش جدی رشت، غذادهی بی‌رویه برخی از شهروندان به سگ‌های بلاصاحب است.

علی مقصودی امروز ۱۲ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وظایف شهرداری درخصوص ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، اظهار کرد: جمع‌آوری، عقیم‌سازی و واکسیناسیون سگ‌های بلاصاحب توسط شهرداری رشت انجام شده است.

وی با بیان اینکه وظیفه شهرداری نگهداری، جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب است، افزود: شهروندان می‌توانند با شماره ۱۳۷ شهرداری رشت تماس بگیرند و موارد تجمع سگ‌های بلاصاحب را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت با اشاره به تکمیل ظرفیت سامانکده سگ‌های بلاصاحب شهرداری، گفت: ۴۵۰ سگ در این سامانکده حضور دارد که با این تعداد ظرفیت سامانکده تکمیل شده است.

مقصودی، چالش پیش‌روی شهر را غذادهی بی‌رویه تعداد کمی از شهروندان به سگ‌های بلاصاحب دانست و تصریح کرد: این غذادهی سبب تجمع سگ‌ها در نقاط مختلف شهر بخصوص در حاشیه پارک‌ها و رودخانه‌ها شده است.

وی با تاکید بر اینکه غذادهی غیر اصولی تعداد کمی از شهروندان در نزدیکی منازل مسکونی و در محیط شهری سبب تجمع سگ‌ها شده است، خاطر نشان کرد: غذادهی سگ‌ها باید خارج از محیط شهری انجام شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت تاکید کرد: سگ حیوان بازیگوشی است و رفتار این حیوان با رفتار انسان همخوانی ندارد؛ شاید رفتار انسان‌ها، تنش‌ها و حرکات آنها به چشم سگ‌ها به عنوان بازی دیده می‌شود به همین دلیل گاهاً شاهد وقوع حوادث گزیدگی سگ‌ها به انسان خواهیم بود.

مقصودی با بیان اینکه شهر رشت، شهری با تراکم جمعیت بالا است و حدود ۸۴۰ هزار نفر جمعیت دارد، افزود: با این تراکم جمعیت نمی‌توانیم این انتظار را داشته باشیم که هر کجا خواستیم سگ‌ها حضور داشته باشند، مقوله غذادهی غیر اصولی به سگ‌های بلاصاحب سبب تعارض رفتار بین انسان و حیوان می‌شود.

وی با اشاره به کارگروه ساماندهی سگ‌های بلاصاحب، گفت: باتوجه به اینکه ظرفیت سامانکده تکمیل شده و نیازمند معرفی مکان یا محیط برای رهاسازی سگ‌های بلاصاحب هستیم که این مهم نیازمند تصمیم کارگروه است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت گفت: شهرداری رشت تنها شهرداری است که ساماندهی سگ‌ها را انجام می‌دهد به همین دلیل سایر شهرها سگ‌های بلاصاحب را به این شهر منتقل می‌کنند و این عمل برای شهر ایجاد مشکل می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • بحران غذادهی غیراصولی به سگ‌های بلاصاحب ادامه دارد
  • جمع آوری متکدیان و کودکان کار در دزفول
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • سیل مرگبار کنیا/ جستجو برای یافتن ۹۱ مفقودی همچنان ادامه دارد
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد