Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@12:18:25 GMT

واحدهای عرضه مانتو مغایر با شئونات پلمب می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۷۷۱۵

واحدهای عرضه مانتو مغایر با شئونات پلمب می‌شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ابراهیم درستی در پاسخ به این سوال که از سوی اتاق اصناف و اتحادیه چه نظارتی بر وضعیت تولید مانتو وجود دارد و چه برخوردی با تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان مانتوهای مغایر با شئونات اسلامی انجام می‌شود؟ اظهار داشت: در ابتدا تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مانتو مکلف هستند که تولیدشان متناسب با شئونات اسلامی باشد و اگر غیر از این باشد با توجه به نظارت‌های مستمر قطعا ‌اداره اماکن با واحدهای متخلف براساس قانون برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران افزود: با توجه به نظارت‌های مستمر و همچنین براساس گزارش‌های مردمی اگر یک واحد تولید مانتو یا واحد عرضه کننده مانتو، تولید و عرضه‌ای مغایر با شئونات اسلامی داشته باشد در درجه اول به آنها تذکر داده می‌شود و اگر این مساله با تذکر اصلاح نشد، واحد تولیدی یا عرضه‌کننده توسط مشمول جریمه نقدی و حتی پلمب می‌شود.

* اغلب عرضه‌کنندگان پوشاکِ مغایر با شئونات اسلامی مزون‌ها هستند

وی بیان داشت: نکته حائز اهمیت این است که ‌اغلب عرضه‌کنندگان پوشاکِ مغایر با شئونات اسلامی مزون‌ها هستند که نظارتی بر آنها وجود ندارد زیرا این مزون‌ها اغلب در واحدهای مسکونی یا غیر رسمی فعالیت دارند و لذا توسط بازرسان اتحادیه‌ و اصناف قابل رصد نیستند.

درستی افزود: برخی تولیدکنندگان نیز در واحدهای زیرزمینی و یا ساختمان‌ها و منازل مسکونی اقدام به تولید می‌کنند که متاسفانه امکان نظارت بر آنها نیز وجود ندارد بنابراین ممکن است البسه نامناسب، تولید و روانه بازار کنند یا از طریق مزون‌ها یا فضای مجازی به فروش برسانند.

وی بیان داشت: البته شرایط عرضه در سطح بازار به‌گونه‌ای نیست که متقاضیان مانتوهای بلند، دکمه‌دار و آستین بلند نتوانند مانتوی مناسب پیدا کنند زیرا این نوع مانتو به وفور تولید می‌شود و در اغلب فروشگاه‌ها نیز موجود است و بنظر نمی‌رسد که مشکلی برای تهیه این نوع مانتوها وجود داشته باشد.

وی اظهار داشت: برای گرایش مردم و جوانان به استفاده از پوشاک متناسب با شئونات اسلامی باید فرهنگ سازی صورت گیرد و آموزش‌های لازم از طریق رسانه‌ها و مدارس باید به جوانان داده شود، زیرا با اقدامات فیزیکی از قبیل بازرسی‌ها در کلانشهری مانند تهران نتیجه لازم حاصل نمی‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری واحدهای صنفی مانتو شئونات اسلامی پلمب مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری مغایر با شئونات اسلامی عرضه کنندگان مزون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخص الائمه پیش از ظهر سه‌شنبه در جشنواره امتنان استان مرکزی اظهار کرد: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری، تولید کلید حل بسیاری از مشکلات از جمله معیشت، اشتغال و بیکاری است که باید تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بکارگیری شود.

وی افزود: مرکزی استانی کارگری است و بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان از این قشر زحمتکش است و حداقل ۶۵۰ هزار نفر در استان مرتبط با بخش کارگری هستند که این مهم، حساسیت استان را ویژه می کند.

استاندار مرکزی با اشاره به حوادث تلخ کارگری در سنوات گذشته تاکید کرد: وضعیت استان در حوزه کار و تولید، اکنون در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد و نرخ بیکاری در این استان کاهش و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص الائمه بیان کرد: در برخی شهرستان های مرکزی، مشکل بیکاری قابل توجه بود اما اکنون با مشکل کمبود نیروی کار مواجه هستند.

یک هزار واحد مسکونی در حال ساخت است

وی تولید را جر لاینفک نظام کارگری برشمرد و افزود: تلاش دولت سیزدهم در کشور و استان بر این بوده که نامگذاری سال های اخیر در حوزه تولید را به عنوان فرمان رهبری به شایستگی پیاده کند که توفیقات خوبی نیز در استان رقم خورده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: در بخش دولتی تلاش شده نسبت به بررسی مسائل کارگری و واحدهای دارای حقوق معوق بررسی لازم صورت گیرد.

وی با بیان اینکه پارسال نسبت به سالهای ماقبل، واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش داشته است، گفت: در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی و گمرک در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

استاندار مرکزی با اشاره به احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل افزود: سال ۱۴۰۱ حدود ۲۲۳ واحد تولیدی و سال گذشته نیز ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به ۲ هزار نفر به مدار تولید برگشتند و اکنون مشکل خاصی در این راستا وجود ندارد.

مخلص الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود یک هزار واحد مسکونی در حال ساخت است در حالیکه در مسکن مهر در اراک ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شده بود که این اقدامات نیامند نیروی کار است که متاسفانه نیروی کار به ویژه نیروی متخصص وجود ندارد و این مهم سبب چالش شده است.

وی همچنین بر توجه به مباحث فرهنگی از جمله مباحث ورزشی در حوزه کارگری نیز تاکید کرد.

کد خبر 6093032

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • پلمب سه خط تولید سوسیس و کالباس در قم
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند